Mușchi și licheni decorativi. Relaxare și prospețime cu un design special.

Mușchi și licheni decorativi. Relaxare și prospețime cu un design special.

Mușchii și lichenii decorativi nu mai sunt demult o noutate în materie de design interior. Cu toate acestea, tot mai mulți designeri și arhitecți apelează la această soluție, de cele mai multe ori salvatoare. De ce zic salvatoare? Pe lângă utilitatea lor intrinsecă, de decorațiuni cu aspect natural, mușchii și lichenii decorativi sunt o variantă alternativă excelentă la plantele de interior, neavând nevoie de întreținere, iar designul lor este cu adevărat special. Fie că dispui de un spațiu redus și optezi pentru varianta unui tablou din mușchi, sau pur și simplu ești în căutarea dozei de prospețime pentru interiorul tau, aceste decorațiuni pot fi soluția perfectă pentru tine!

Unul dintre cele mai mari avantaje la panourile cu mușchi decorativi este că sunt ușor de întreținut, acestea neavând nevoie de un sistem de irigație sau un proces de fertilizare. Aceste decorațiuni pot fi amplasate chiar și în zonele mai întunecate ale casei, întru cât nu necesită lumină. Din contră, specialiștii ne sfătuiesc să le ferim de bătaia directă a soarelui, deoarece în timp pot fi decolorate. Sunt foarte ușor de amplasat atât pe perete cât și pe tavan, nefiind foarte grele, o veste bună și pentru iubitorii de muzică care iși doresc să reducă nivelul ecoului ambiental din încăperi.

 

 

 

 

Prietenii de la MossArt Effect sunt pasionați de natură și frumos. Conceptul propus de ei susține că tot ce izvorăște din natură este frumos și perfect în esența sa. În același timp, cred că natura trebuie să rămână la loc de cinste în viețile noastre, acest lucru însemnând că trebuie să aducem natura cât mai aproape de noi, la birou, acasă și pe stradă. De la panouri și rame cu mușchi și licheni, până la decorațiuni și terarii, propunerile lor sunt cu adevărat spectaculoase și pot fi integrate cu succes într-o amenajare actuală cu spirit fresh.

 

 

 

Așa cum muzica vindecă și îmbunătățește anumite aspecte legate de psihicul uman, fapt demonstrat de studii științifice asupra efectului muzicii lui Mozart (denumit Mozart Effect), așa vindecă și natura. De aceea, ne-am numit MossArt Effect. Alături de muzica clasică, credem că natura are puterea de a vindeca, sau daca vrei, de a ne reașeza pe propriul fundament.

Ne dorim ca, prin tot ceea ce facem, să nu creăm simple obiecte de decor, ci porți spre natură, pentru a ne ține conectați de aceasta atunci când nu suntem înconjurați de ea.

MossArt Effect

 

 

 

Într-o lume a vitezei în care natura este din ce în ce mai departe de noi, încercăm să găsim soluții prin care să rămânem conectați la puținul pe care ni-l permitem în case și apartamente. Iată că soluțiile ingenioase nu întârzie să apară. Pentru un aer fresh la birou sau acasă nu ezita să le scrii celor de la MossArt Effect. Vor știi să te sfătuiască și împreună veți găsi o soluție potrivită pentru tine! Pentru comenzi sau detalii îi poți contacta pe FACEBOOK sau INSTAGRAM. Act creative!

 

 

 

NU UITA SĂ DAI LIKE ȘI PAGINII DE FACEBOOK PENTRU MAI MULTE IDEI ȘI SOLUȚII CREATIVE!

 

Te gândești să redecorezi spațiul de locuit sau biroul dar nu știi de unde să începi? Scrie-mi și împreună vom găsi cel mai potrivit răspuns la întrebările tale! Îndrăznește să fii creativ!

 

 

Iulia și Gabriel Beleni-Ilie sunt fondatorii Smile Ambassador din Primăverii 39. Smile Ambassador este un concept exclusivist de servicii de stomatologie premium, ce acoperă întreaga arie de servicii de stomatologie de cea mai înaltă calitate. Iulia și Gabi și-au dorit o locație amenajată după principii Feng Shui, unde fiecare pacient să se simtă ca acasă, iar copiii să beneficieze de un spațiu de joacă special destinat – AMENAJARE CU PRINCIPII FENG SHUI, SPAȚIU DE JOACĂ ȘI DE RELAXARE LA SMILE AMBASSADOR

 

 

Surse

MossArt Effect

casoteca.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *