I love colors – Creativ cu buget redus

I love colors – Creativ cu buget redus

Primavara vine mereu cu noi stiluri de viata, noi inceputuri, mereu luminoase si colorate. Este sezonul schimbarii si totul in jurul nostru prinde viata. Iata cateva transformari cu buget redus pe care le poti face cu spray-uri colorate!

.

Daca vrei sa aduci putina culoare casei tale si planuiesti o transformare creativa, iti propun sa incerci spray-urile colorate. In culori metalice, sidefate sau neon, spray-urile sunt o metoda simpla si rapida prin care poti aduce la viata obiectele vechi care si-au pierdut din stralucire. Fie ca vrei sa transformi ceva obiecte vechi din jurul locuintei sau sa aduci putina culoare si originalitate peretilor din jurul casei tale, spray-urile sunt cea mai buna si ieftina metoda.

.

.

Vrei aduci un aer modern locuintei tale? Foloseste spray-uri pentru a vopsi vazele vechi din sticla!

Poti face acelasi lucru cu sticle de vin, borcane sau cutii de conserve, pe care le poti decora cu flori sau cu crengute de copac.

Realizeaza-ti propiile felinare pentru gradina cu ajutorul borcanelor pictate. INCEARCA SI TU!

.

Ghivece fara culoare? Spray, spray, spray!

.

Nu stii cu ce sa decorezi bolurile sau vasele decorative din sticla? Renunta la celebrele pietricele si incearca sa te folosesti de ce gasesti in jurul casei. Boabele de cafea, cele de fasole, conurile de brad sau scoicile, vopsite cu ajutorul spray-urilor, pot fi o alegera excelenta.

 

.

Nu stii cum sa iti organizezi cartile? Vopseste cu spray bibelourile vechi si creeaza-ti obiecte decorative moderne si utile! Pietrele mari vopsite cu spray in culori metalice pot fi o varianta spectaculoasa si originala prin care iti poti decora biblioteca.

.

Foloseste un spray metalizat pentru un stil glam sau alege culori vii ca sa inveselesti atmosfera la locul de joaca!

 

.

Si pentru ca tot suntem la capitolul gradina si a venit caldura vrem sa inveselim atmosfera si avem la indemana solutii simple si spectaculoase. Vopseste crengute de copac in culori vesele pe care sa le agati in gradina si ajuta-te de spray-uri si frunze pentru a-ti decora obiectele vechi din jurul curtii.

.

Nici mobila veche de gradina nu scapa transformarilor de primavara. Foloseste spray-uri pentru a aduce la viata mobilierul vechi.

.

Foloseste spray-uri pentru textil si transforma-ti mobilierul vechi!

.

Invioreaza-ti masa de Paste cu oua realizate de tine!

.

Chiar si tacamurile vechi pot fi aduse la viata cu ajutorul spray-urilor.

.

Foloseste spray-urile pentru a schimba aspectul diverselor obiecte din jurul casei. Galerii de perdea pe care le poti realiza singur, un nou look pentru veioza sau oglinda ta, vopsirea bateriilor sau butucilor vechi, spray-ul este o metoda excelenta si deosebit de usoara prin care poti aduce un aer fresh caminului tau o data cu venirea primaverii.

Sper ca te-am convins sa incerci si tu cateva transformari in jurul casei. Alege culorile preferate si fii creativ!

Surse:

pinterest.com

woohome.com

 2 thoughts on “I love colors – Creativ cu buget redus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *