Decorațiuni de Crăciun super simplu de făcut!

Decorațiuni de Crăciun super simplu de făcut!

Nu mai e mult și vine Crăciunul iar magazinele sunt deja pline cu decorațiuni de sezon. Câte din ele iți plac? Dacă luăm în calcul și bugetul, deja ne gândim la soluții alternative pentru ornamentele de Crăciun. Decorațiuni la școală, la grădiniță, acasă, la birou. Află cum să iți confecționezi decorațiuni de Crăciun simplu si ieftin!

Partiturile imprimate cu note muzicale pot întregi spiritul decorului tău de Crăciun. Pe lângă asta, sunt și foarte simplu și ieftin de făcut. Am găsit câteva idei și am făcut o listă cu preferatele mele.

Dacă nu ai câteva partituri vechi, imprimă-ți câteva pagini de hârtie cu note muzicale. Pentru un plus de efect asigură-te că foile nu sunt tocmai albe. Decorațiunile arată mai bine dacă păstrăm patina timpului. Poți folosi o foaie albă pe care să o pictezi sau să folosești deja o hârtie colorata ivoire sau bej. Dacă alegi să pictezi paginile de hârtie pe care le imprimi, ai nevoie doar de un burete, un vas cu apa și puțină culoare tempera sau acrilic maro/ocru. Inmoaie bine buretele in apă și in puțină culoare, apoi șterge ușor hârtia cu buretele. Rezultatul oferă hârtiei exact acea patină veche dată de timp.

Brăduții sunt primii care ne vin in cap când ne gândim la Crăciun. Decupează paginile de hârtie in formă de brad și folosește un băț de frigăruie pentru tulpină. Il poți pune pe o bază de lemn sau in ghivecele cu flori! Grupează câțiva brăduți de dimensiuni diferite cu câteva crăcuțe de brad pentru a decora masa de Crăciun!

 

Rulează hârtia in formă de con și folosește o sârmă pentru a realiza tulpina brăduțului. Pune tulpina pe o bază solidă și pune-i o steluță decorativă sau de confetti!

Folosește un băț de inghețată pe post de tulpină și câteva bucăți de hârtie imprimată pentru a realiza forma brăduțului. In loc de steluță poți face o fundă din material textil. Agață brăduțul in copac cu sfoară sau lipește-l pe o bază solidă!

Poți realiza un brăduț decorativ simplu și rapid cu ajutorul unei scobitori și câteva bucăți de hârtie imprimată!

Poate cele mai simple decorațiuni pentru bradul de Crăciun, acești brăduți drăguți ii poți confecționa din hârtie imprimată, sfoara și câteva crenguțe de copac!

 

Ingerașii sunt și ei in topul ornamentelor de Crăciun. Decupează o formă simplă de ingeraș și agaț-o cu sfoară in brad. Pentru un plus de efect poți arde marginea de hârtie!

Dacă vrei niște ingerași ceva mai speciali, cu puțină creativitate și ceva indemânare poți realiza unii super drăguți cu aripi. La fel ca ingerașii, poți decupa orice formă te inspiră. Folosește-te de formele pentru prăjituri pentru a desena conturul pe hârtie!

 

 

Conurile și rulourile din hârtie imprimată cu note muzicale pot fi și ele spectaculoase in cadrul decorului tău de sărbători. Confecționează un con mare de hârtie, lipește-l bine și umple-l cu alte decorațiuni de sezon. Poți folosi globuri, material textil, paie, conuri si crenguțe de brad, nuci sau orice altceva iți mai trece prin minte. Bine, nu chiar orice! Agață conul cu sfoară și pune-l pe ușa de la intrare, in balcon sau pe perete! 

Rulourile din hârtie sunt super simplu de realizat. Rulează hârtia, leag-o cu sfoară și adaugă crenguțe de brad. Personalizează rulourile cu sfoară aurie sau argintie și material textil roșu sau verde.

 

Globurile sunt poate cele mai căutate decorațiuni in perioada sărbătorilor. Caută globuri transparente și umple-le cu hârtie de partitură. Adaugă un plus de personalitate globurilor tale presărând și puțin sclipici in ele!

Și steaua de brad poate fi realizată din partituri vechi!

Fii creativ și lasă- ti imaginația să te ajute! Decupează ce forme iți vin in minte legate de spiritul sărbătorilor și confectionează-ți singur decorațiunile de Crăciun, simplu si rapid! Agață-le cu sfoară și gata!

 

Cauți idei pentru decorul de sărbători sau nu știi cum să iți împodobești pomul de Crăciun? Nu ezita să mă contactezi și împreună vom găsi cele mai bune răspunsuri la întrebările tale!

 

Fii sigur ca dai like și paginii de FACEBOOK pentru mai multe idei si soluții creative!

 

Curios să aflii mai multe despre bijuteria contemporană? Află mai multe de la Gabriel Popa, un tânăr designer talentat, absolvent al Universității Naționale de Arte! – Gabriel Popa – Contemporary Jewellery

 

 

 

 

Surse:

pinterest.com

cmuse.orgLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *