Kraftworkxx Market?! Artă și muzică la un loc

Kraftworkxx Market?! Artă și muzică la un loc

Sambata, 25 martie, Apollo111 a sarbatorit primavara intr-un cadru artistic primitor, cu muzica buna, printre lucrarile unor prieteni, artisti.

A fost racoare sambata deci nici ca s-ar fi potrivit mai bine evenimentul organizat de Liviu. A fost prima editie Kraftworkx Market, expozitia a aratat extraordinar iar atmosfera a fost una super relaxanta. Am baut vin, ne-am delectat cu muzica de calitate, am ras si ne-am distrat impreuna la Apollo111.

.

Locatia este una foarte potrivita pentru genul asta de evenimente. In centrul Bucurestiului, in Palatul Universul, o cladire ce poarta cu ea o istorie ce dateaza inca de la inceputul secolului al xx-lea, o data cu redactarea unuia dintre primele si cele mai cunoscute ziare din Romania. Cladirea in care se afla Apollo111 a fost complet reabilitata si arata absolut senzational.

De fapt, ceea ce isi propun cei de la Apollo este realizarea unui concept destul de putin abordat la noi, genul de cultural hub in care arta sa fie la ea acasa. Este un loc creat cu si pentru artisti si cuprinde o sala de teatru cu o capacitate de 140 de locuri, un intreg etaj dedicat spectacolelor si divertismentului, sala de repetitii, sali de casting si bar.

 

.

De muzica s-au ocupat Phil Cocks, Dudescu, Pepelea, Liviu si Volo iar peisajul audio a fost frumos completat de lucrarile unor prieteni, artisti. Printre acestia s-au numarat: Livia Flacaru, Andrei Rego, Ana Anaoi, Amela Amet, Malin Neamtu si Nadine Nadolu.

 

.

Placi se pare ca s-au vandut compilatii italo – disco ’80, rock, psihedelyc jazz si multa electronica. Cele mai tari viniluri nu stiu sa spun care au fost. Au fost foarte multe bune deci nu poti face un clasament.

.

 

Artistul. Spatiul. Publicul

Avem misiunea de a crea un spatiu profesionist unde artistii sa se exprime, iar publicul sa se regaseasca. Credem ca, oferindu-le o productie buna, logistica si comfort, artistii pot transforma in realitate idei care intra in suflet si trezesc constiinta.

Este firesc ca identitatea Apollo111 sa inzvorasca de la artisti: Am inceput cu o serie de semnaturi din care am generat logo-ul si continuam in acelasi fel, incluzandu-i pe cei care ne sunt alaturi in comunicarea noastra.

.

.

Conceptul

Apollo111 include o stagiune principala de teatru în fiecare an, dar si un repertoriu de teatru pentru copii.

Spectacolele de teatru pe care le oferim sunt selectionate în fiecare an de catre un alt director artistic. O stagiune va avea 5 productii de teatru, iar fiecare dintre ele va fi pusa în scena pentru numai 6 saptamani.

In cazul spectacolelor care se vor juca cu casa închisa, acestea vor fi reprogramate dupa cateva luni si se vor pune in scena pentru inca doua sau cel mult patru saptamani.

.

 

 

Curios să aflii mai multe despre bijuteria contemporană? Află mai multe de la Gabriel Popa, un tânăr designer talentat, absolvent al Universității Naționale de Arte! – Gabriel Popa – Contemporary Jewellery

 

Fii sigur ca dai like și paginii de FACEBOOK pentru mai multe idei si soluții creative!

 

Barul este amenajat la subsol si este un spatiu multifunctional, potrivit pentru expozitii si evenimente culturale, petreceri sau targuri.

 

Spațiul Apollo111 e disponibil pentru închiriere.

Pentru mai multe detalii
salut [at] apollo111.ro

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *