Contact

Contact

SCRIE-MI!

Comunicarea nu înseamnă doar cuvinte! Cine suntem, cine vrem să devenim? Răspundem prin felul în care abordăm viata și prin alegerile pe care le facem. Îi recunoaștem imediat pe cei care se exteriorizează într-un mod autentic și original. Dar nimeni nu se naște cu abilitatea asta. Este un proces de învățare prin experimentare și descoperire. Îți trebuie doar curaj să descoperi ce te definește ca individ unic.

Hai să descoperim împreună idei creative si oameni talentați!

 

Ai idei pe care nu știi cum să le pui in practică? Nu ezita să mă contactezi și împreună vom găsi cele mai bune răspunsuri la întrebările tale!

Îndrăznește să fii creativ!

 

E-mail – alina.g.duta@gmail.com

Facebook – facebook.com/alinadutablog

Instagram – instagram.com/alinagabrielad

 

 


2 thoughts on “Contact”

 • Buna! Am vazut pe FB, dar si aici, accesoriile pentru par. Sunt minunate! Felicitari!!! Oare cum as putea purta si eu unul? Le pot vedea undeva? Modele si preturi? multumesc frumos!

  • Buna Magda!

   Ma bucur mult ca iti plac Adelinele noastre. Sunt accesorii pentru par deci le poti prinde cu agrafe la fel cum face si Adela. Am gandit Adelinele ca accesorii unicat, creeate special pentru persoana care le poarta, in functie de gusturi, personalitate dar si de stilul vestimentar.

   Imi poti scrie pe facebook pentru mai multe detalii, modele si preturi! Putem gasi impreuna o varianta originala care sa te reprezinte 😉

   Te pup!

   https://www.facebook.com/alinadutablog/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *