Analog Arts meets Digital Arts via Augmented Reality

Analog Arts meets Digital Arts via Augmented Reality

Augmented Space Agency  aduce la viata opere de arta din galeria UNICAT cu ajutorul realitatii augmentate. Cum face asta? Prin aplicatia ‘unicat augmented‘ in App Store sau Google Play. Pictura devine o animatie iar un desen dezvaluie elemente 3D ascunse – in timp si spatiu real.

.

Digitalul a luat de ani de zile fata analogului. Fotografia, cinematografia, muzica, in mare, mai toate domeniile artistice, se lovesc de digital si uita tot mai tare de analog. Megapixeli, sample-uri, biti sunt unitati de masura mai importante azi decat vinilurile, camera obscura sau magnetofonul. Iata ca si pictura se intalneste cu digitalul intr-o serie de experimente artistice bazate pe realitate augmentata.

Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi si deschizi aplicatia pe telefon, sa deschizi imaginile pe PC si sa privesti imaginile prin ecranul telefonului. Rezultatele sunt absolut spectaculoase. Eu mi-am luat si portia de wow si de bucurie pe ziua de azi si le multumesc celor de la UNICAT  si celor de la Augmented Space Agency pentru experienta.

Pentru a completa experienta ai nevoie de picturi iar ca sa te bucuri de lucrarile de arta augmentata acasa, ai nevoie de o imagine a picturii. Gasesti link-uri in aplicatie care te trimit spre lucrarile de arta, le poti accesa direct de pe pagina web a unicat.co sau direct de aici.

.

Abstract, by KITRA

 

.

UNICAT is a boutique art agency popularizing the diversity of the Romanian contemporary art scene – with a focus on emerging artists. The agency offers art advising services to new collectors as well as to organizations that wish to expand their horizons through contemporary art. Unicat is also an online platform where contemporary art is collected without inhibitions. Unicat’s friendly art shop is curated with an inclusive perspective while unfolding as a carefully selected showcase of the voices that make-up the local visual arts community.

Make art work for you,

 

Elvira Flora Lupsa

Founder & Art Adviser

 

.

Playground, by Dominic Virtosu

.

Picturile prezentate sunt:

Rufi – Ioana Nicoara

Laundry II – Dan Badea

Playground – Dominic Virtosu

Abstract – KITRA

.

Rufi, by Ioana Nicoara

.

We explore the frontier of digital space, delving into the future through Augmented Reality. Our mission is to design and develop innovative paths to enhance your senses. We create new ways to visualize and interact with the world around us by providing immersive connections and a better way to share content and experiences.

 

Augumented Space Agency

 

.

Laundry II, by Dan Badea

.

Vei putea interactiona direct cu lucrarile Joi si Vineri la ICEE fest

– Cel mai mare festival interactiv din Europa Centrala si de Est –

 Sper ca te-am convins sa descarci aplicatia si sa gusti o portie de realitate augmentata.

.

Act creative!

 

 

Fii sigur ca dai like și paginii de FACEBOOK pentru mai multe idei si soluții creative!

Vrei sa schimbi aspectul locuintei tale? Cu ceva imaginatie si cateva solutii tehnice poti realiza chestii super tari cu bani putini. Afla mai multe din: Rustic-Modern. De la rustic la modern sau invers?

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *