Adelinele Adelei – Accesorii cu Poveste

Adelinele Adelei – Accesorii cu Poveste

Adelinele mă fac să iubesc vântul, soarele, culorile, viața. Când le port mă simt inspirată să-mi folosesc creativitatea pentru a aduce un strop de frumusețe şi nonconformism în viața cotidiană. Sunt pendulele acțiunilor mele, se mişcă odată cu mine, în ritmul meu. Mă fac mai conştientă că sunt, că exist şi că fiecare gest este unul care contează.

Adela Pârvu

Primele –Adeline– ale Adelei sunt gata!

Iata ca am inceput filmarile pentru cel de-al patrulea sezon Visuri la Cheie. Cu experienta celor 3 sezoane precedente si cu multa pofta reincepem acest proiect atat de drag noua. Mai creativi si mai curajosi ca niciodata, colegii mei Adela, Alina si Omid au inceput deja sa ne surprinda cu ideile lor. Va fi un sezon spectaculos, cu amenajari care mai de care mai interesante si multe surprize.

.

.

Adela a venit cu ideea acestor accesorii cu poveste, Adeline cum le spunem noi. Am dus mai departe ideea de tinuta vestimentara pentru emisiune si am creat aceste accesorii pe care Adela le va purta de-a lungul acestui sezon. De ce cu poveste? Fiecare Adelina are in spate o poveste inspirata din fiecare caz care va fi prezent in emisiune. Gasim inspiratie in tot ce ne inconjoara, locurile in care filmam, oamenii pe care ii intalnim si povestile lor.

.

.

Ne putem gandi la accesorii ca la cireasa de pe tort. Chiar si femeile care adopta un stil clasic sunt dispuse sa mearga putin mai departe in privinta accesoriilor. Si asa ar trebui. Accesoriile definesc o tinuta vestimentara. Fie ca ne gandim la esarfe sau genti, considerate deasemenea accesorii, fie ca ne gandim la cercei sau inele, accesoriile sunt o metoda extraordinara prin care ne putem pune in valoare personalitatea si putem dezvalui putin din ceea ce ne defineste ca indivizi unici.

.

.

Ce e interesant la aceste accesorii este ca ele sunt create special pentru cine le poarta. Sunt accesorii unicat si pot fi gandite pentru orice fel de tinuta, eleganta sau casual. Bineinteles materialele folosite difera de la caz la caz. Ne-am jucat cu ate, margele, pene, lantisoare, culori si texturi pentru a le realiza, si credem noi ca rezultatul este extraordinar. Adela le poarta si in afara momentelor de la filmare si a primit numai reactii de genul: WOW, de unde ai luat asta? Suntem super happy de reactiile celor din jur si suntem curioase sa aflam ce credeti si voi despre ele.

.

.

Adelei ii plac foarte mult penele asa ca ne-am jucat mult cu ele. Mai avem cateva in lucru si abia astept sa fie gata. Procesul de manufacturare este destul de anevoios intrucat presupune multa rabdare si atentie pentru ca accesoriile sa fie finisate frumos si rezistente in timp. Deocamdata noi le prindem cu agrafe insa deja ne gandim la o solutie ingenioasa de prindere.

.

.

Sper ca va plac Adelinele noastre. Voi reveni cu articol destinat manufacturarii acestora dar si cu alte modele! 😉

Stay tunned!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *