ADELINE

ADELINE

Adelinele mă fac să iubesc vântul, soarele, culorile, viața. Când le port mă simt inspirată să-mi folosesc creativitatea pentru a aduce un strop de frumusețe şi nonconformism în viața cotidiană. Sunt pendulele acțiunilor mele, se mişcă odată cu mine, în ritmul meu. Mă fac mai conştientă că sunt, că exist şi că fiecare gest este unul care contează.

Adela Pârvu

 

Diseara de la 20.30, pe Protv, incepe un nou sezon Visuri la Cheie. Suntem foarte fericiti ca am ajuns pana aici. Aproape ca nu ne vine sa credem ca au trecut 4 ani de la primul sezon de Visuri. E un vibe super tare la filmare pe care cred ca o sa-l simtiti si voi. Nu va spun mai multe despre sezonul 4, va las sa va convingeti singuri.

 

 

Pe Adela Parvu o stiti toti – O viata avem, colorata sa fie! Ei bine, Adela chiar asa e, o fire colorata si curajoasa. De aici si ideea noastra cu Adelinele. Am vrut sa punem in valoare caracterul ei vesel si optimist si sa dezvaluim telespectatorilor cine si cum este Adela.

Comunicarea nu inseamna doar cuvinte! Exprimam si interpretam ce se intampla in interiorul nostru prin muzica, culoare, felul in care ne imbracam sau ne decoram locuinta. Cine suntem? Raspundem prin felul in care abordam viata si prin alegerile pe care le facem. Ii recunoastem imediat pe cei care se exteriorizeaza intr-un mod autentic si original. Iti trebuie doar curaj sa descoperi ce te defineste. Prin Adeline ne dorim sa ne exprimam liber si sa transmitem celorlati cine suntem si ce ne reprezinta.

 

Ce sunt Adelinele?

Adeline sau accesorii cu poveste cum le mai spunem noi. De ce cu poveste? Fiecare Adelina are in spate o poveste inspirata din cazurile prezentate in emisiune. Gasim inspiratie in tot ce ne inconjoara, locurile in care filmam, oamenii pe care ii intalnim si povestile lor.

Sunt accesorii pentru par, dar pot deveni usor accesorii modulare. Le-am gandit ca accesorii unicat, care sa reprezinte persoana care le poarta.

Ne-am jucat cu ate, margele, pene, lantisoare, culori si texturi pentru a le realiza, si credem noi ca rezultatul este extraordinar. Adela le poarta si in afara momentelor de la filmare si a primit numai reactii de genul: WOW, de unde ai luat asta? Suntem super happy de reactiile celor din jur si suntem curioase sa aflam ce credeti si voi despre ele.

Adelei ii plac foarte mult penele asa ca ne-am jucat mult cu ele. Mai avem cateva in lucru si abia astept sa fie gata. Procesul de manufacturare este destul de anevoios intrucat presupune multa rabdare si atentie pentru ca accesoriile sa fie finisate frumos si rezistente in timp.

 

 

Mai multe despre amenajarile din cadrul emisiunii Visuri la Cheie poti gasi pe blogul Adelei: adelaparvu.com iar pe site-ul voyo.ro poti vedea oricand episioadele difuzate.

 

Cauți idei pentru decorul de sărbători sau nu știi cum să iți împodobești pomul de Crăciun? Nu ezita să mă contactezi și împreună vom găsi cele mai bune răspunsuri la întrebările tale!

Fii sigur ca dai like și paginii de FACEBOOK pentru mai multe idei si soluții creative!

Curios să aflii mai multe despre bijuteria contemporană? Află mai multe de la Gabriel Popa, un tânăr designer talentat, absolvent al Universității Naționale de Arte! – Gabriel Popa – Contemporary Jewellery

 

 1 thought on “ADELINE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *